Agenda 2020

Dreams organiseert regelmatig kleinschalige events bij Dreams Beachhouse en Surfschool op het strand van Ter Heijde.
Meestal gratis, met optredens, dj’s en veel leuke activiteiten voor volwassenen en kinderen.
Bekijk alle evenementen voor het seizoen.

11 april, 2020

Openingsfeest 

Het allereerste openingsfeest van Dreams Beachhouse! Geloof ons, het wordt een feest om nooit te vergeten….Nodig je vrienden uit, trek je dansschoenen aan en doe je ding!
De eerste optredens zijn al bekend! Barefoot Six en Gold Pepper zijn van de partij!

21, 22, 23 augustus, 2020

Dreams Festival

Twintig-jaar-Dreams! Ja echt! In 2020 bestaan we twintig jaar. Het is dan wel het eerste jaar voor Dreams Beachhouse, maar in 2000 werd Dreams ‘de winkel’ gestart in Naaldwijk. Om 20 jaar surf en skateboard fun te vieren wordt Dreams Mini Festival dit jaar Dreams Maxi Festival. 

12 april 2020

Paasbrunch

Op zondag eerste paasdag zorgen wij voor de perfecte paasbrunch aan zee. Met natuurlijk heerlijke broodjes, eitjes, verse jus en alles wat bij een paasbrunch hoort. Én natuurlijk kunnen er paaseieren gezocht worden in de duinen op het strand door alle kinderen. 

Blues aan Zee – Paardekoper

Op 30 mei 2020 vanaf 21.00 zal de Blues sensatie Paardekoper optreden bij Dreams Beachhouse. Bluesrock uit omgeving Den Haag, ruim 11 jaar geleden opgericht door frontman en gitaarvirtuoos Bas Paardekooper. Powertrio Paardekooper staat voor energie, vuur in ieder optreden. Passie en muzikaliteit straalt van het podium af.

Sunday at Dreams

Op zondag is het chilldag bij Dreams Beachhouse. Plof neer op de bank (binnen of buiten), nodig je vrienden uit, drink er één, of twee of meer en geniet van de relaxte sfeer. Wij zorgen voor een lekker muziekje, de ene keer Vinyl plaatjes, de andere keer Singer-Songwriter, dan weer een bandje. Zolang het maar gezellig is.

10 oktober, 2020

Sluitingsfeest

Zeker nog niet het laatste weekend, maar wel het feest waar we helemaal los op gaan! Vlak voordat we de hele handel weer inpakken om in winterslaap te gaan doen we nog één keer een dansje alsof er geen einde aan komt. Zet ‘m alvast in je agenda. Deze wil je niet missen.


80’ies en 90’ies party

Weet je nog? Die ene plaat waar we altijd helemaal uit ons dak op gingen? Nou die! Die draaien we zeker! Alle dancehits van de eighties en nineties komen voorbij op dit feestje. Dus dertigers, veertigers en iedereen die zich verder aangesproken voelt, stof je dansschoenen af en waag het erop! 

What’s next?

Hou de Dreams Beachhouse agenda in de gaten voor de leukste feestjes en activiteiten deze zomer! Ja, we houden je ook op de hoogte via insta en vooruit ook Facebook.