• Alles onder één dak

  • Originele strandlocatie

  • Uitdagende activiteiten

  • Good food & Delicious Drinks

  • Lekker muziekje

Daar zijn we aan toe! 

Stuur me meer informatie over de mogelijkheden

Je bedrijfsuitje bij Dreams

Een ideale plek om je bedrijfsuitje op het strand te vieren: Bij Dreams Beachhouse. Op het relaxte strand van Ter Heijde, een kustplaatsje middenin de Randstad.

Bij Dreams Beachhouse heb je de combinatie van jarenlange ervaring met het organiseren van sportieve en creatieve activiteiten voor een ongedwongen Teambuilding dag en een strandpaviljoen in dezelfde relaxte surfsfeer. Of je nu komt voor een hele dag van A tot Z georganiseerd of toe bent aan een borrel met het team. Bij ons is het allemaal mogelijk!  Kom eens langs om sfeer te proeven, of mail of bel ons voor de opties en offerte op maat.

Bedrijfsuitje op het strand

Teambuilding, borrel, losse activiteit of hele dag op het strand, het kan allemaal!

Ook graag een hecht team dat goed met elkaar samenwerkt op de werkvloer? Dan is de teambuildingsdag van Dreams Events iets voor jullie! Het enthousiaste team van Dreams staat klaar om jullie een uitdagende dag aan het strand of op zee te bezorgen. Teambuilding is een uitdagende manier om de onderlinge banden, communicatie en samenwerking te versterken. Kijk hier voor meer informatie over een teambuildingdag bij Dreams.

Een hele daginvulling is bij ons ook in een handomdraai geregeld. Je kunt rustig beginnen met een heerlijke cappuccino of kopje thee, een overleg of activiteit inplannen, bijkomen tijdens de lunch, vervolgens uitwaaien en afsluiten met een strand barbecue en/of een verfrissend drankje bij ons Beachhouse op het strand.

Dreams Events organiseert diverse uitdagende activiteiten. Kies uit een van de echte Dreams sporten, strandactiviteiten, creatieve workshops en ontspannen workshops. Een volledig overzicht van alle mogelijke workshops ontdek je hier.

Een informeel overleg en een borrel is bij ons ook te organiseren, neem gerust contact met ons op.

Dreams Beachhouse staat van april tm oktober op het strand van Ter Heijde. We zijn te voet bereikbaar via de Karel Doormantrap. Parkeren in de omgeving is gratis. Dreams is het enige strandpaviljoen op deze locatie en staat volledig op zand gebouwd. Voor minder validen is er een strandopgang met hellingbaan en vaak een strandrolstoel beschikbaar. Er loopt een verhard pad tot aan de entree.