Timetable

Verzet van 2020 naar 2021 vanwege Covid19 virus… REEDS UITVERKOCHT
Gekochte kaartjes blijven geldig uiteraard.
Het allereerste openingsfeest van Dreams Beachhouse!

Kosten: € 6,00

inclusief 2 consumptie muntjes

Dreams Beachhouse Openingsfeest

Zaterdag 27 maart, 2021

Geloof ons, het wordt een feest om nooit te vergeten….Nodig je vrienden uit, trek je dansschoenen aan en doe je ding!
Verwachte line-up:
Barefoot Six, Gold Pepper en Alvarez zijn van de partij! DJ Max draait de boel in stijl aan elkaar en sluit vervolgens knallend af. We beginnen vroeg, om 20:00 van start en we sluiten om 01:30 af.

Over Alvarez, Barefoot Six en Gold Pepper

Gold Pepper: een jaren ’80 tribute

Als je 5 vrienden samen laat spelen, ontstaan er mooie momenten…
Gold Pepper is een goed voorbeeld van 5 ervaren muzikanten die verschillende invalshoeken combineren in een jaren ’80 project! Van Prince tot The Cult en van Whitesnake tot The Bangles.

Barefoot 6: Rock met Blues, Funk en Surf

Er was een oefenruimte in Monster en 6 vrienden met liefde voor muziek. Zo ontstond een onverwachte samenwerking. De chemie en het plezier om te spelen was de grootste drijfveer om tóch maar die band te vormen.  Deze zes muzikanten op blote voeten zijn bijzonder veelzijdig en spelen covers van Coldplay, The Black Keys, Kings of Leon en Amy Winehouse. Leuk weetje: Het leeftijdsverschil tussen de drummer en gitarist is 47 jaar.

Alvarez:

Humberto (lead voice, guitar), Alejandro (guitars), Domingo (drums) en Rodrigo (bass) doken op uit de modder van Haags zand en Rotterdamse klei en zijn sinds 2016 onafscheidelijk in Alvarez. Plata o plomo? Punk of rock? You name it! Snel, hard, gevoelig maar straat eerlijk!
Alvarez brengt in 2020 de EP Black Saturday uit, nu al op Spotify, binnenkort exclusief op 10″ vinyl! Hou Facebook & Instagram in de gaten voor gigs en verdere info.

Dreams Beachhouse Ter Heijde

Kaarten binnenkort online verkrijgbaar.