• Datum: 30 mei 2020
  • Tijd: 21:00
  • Artiest: Paardekooper – Barre Blues Route

  • Genre: Blues

Gratis Toegang

Ben je erbij?

Paardekooper – Barre Blues route

Bluesrock uit omgeving Den Haag, ruim 11 jaar geleden opgericht door frontman en gitaarvirtuoos Bas Paardekooper. Powertrio Paardekooper staat voor energie, vuur in ieder optreden. Passie en muzikaliteit straalt van het podium af. Een solide ritmesectie waardoor de band staat als een huis. Compacte songs afgewisseld door subtiel uitgevoerde bluesrock ballads waarbinnen het fantastische gitaarspel van Bas je tot tranen roert …..Naast het sublieme gitaarwerk beschikt Bas ook over een geweldige zangstrot die je raakt.

Samen met basgitarist André de Bruijn en drummer Roel van Leeuwen geven deze jongens ieder optreden echt alles!! Dit is natuurlijk binnen muziekminnend Nederland niet onopgemerkt gebleven maar ook buiten de grenzen zoals België , Duitsland en Zweden hebben mogen kennis maken met de power en energie van deze band. Het liefst zijn deze jongens ook ‘on the road’ , nog steeds groeiend binnen iedere gig.

Met inmiddels 4 cd’s op zak zal dit powertrio menig zaal, podia of festival in beweging en tot ontroering brengen ….yeh!!….just another day on the road.
https://www.paardekooperband.com/

Bas Paardekooper

Gitaar en Lead vocals

Geboren op 26-11-1981 (Scheveningen). Bas groeide op in een muzikaal gezin, en kwam daardoor al op jonge leeftijd in aanraking met diverse muziekinstrumenten. Van drumstel tot accordeon, en van piano tot saxofoon. Later toen Bas bijna 12 jaar oud was kwam de gitaar in beeld. Bas wist na het beluisteren van platen en cassettebandjes van Jimi Hendrix precies wat hij wilde worden …. Gitarist! Na een periode van zelfstudie en wat lessen te hebben gevolgd van o.a. Ted Oberg is de gitaar voor Bas altijd zijn hoofdinstrument gebleven.